Мера Луцька звинуватили в плагіаті дизайн-концепції «однакових кіосків» по всьому місту

1
-4
Мера Луцька звинуватили в плагіаті дизайн-концепції «однакових кіосків» по всьому місту
У Луцьку планують затвердити концепцію зовнішнього архітектурного вигляду кіосків та зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами.

Про це написав у фейсбуці міський голова Ігор Поліщук.



За словами міського голови, новий зовнішній вигляд та зменшення кількості тимчасових споруд допоможе зробити місто більш естетично привабливим.

При оформленні або продовженні дії паспортів прив'язки тимчасових споруд їх власники будуть зобов'язані притримуватися проєктних рішень. Це ж стосуватиметься й власників зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами, що мають статус об'єкту нерухомого майна.



У разі ж відмови підприємцем змінювати зовнішній вигляд об'єкту відповідно до нового бачення міського голови, Ігор Поліщук написав, що "їм не буде продовжено договір оренди землі, саме місце зупинки громадського транспорту може бути перенесено далі від такого магазину, можуть виникнути інші незручності, наприклад, не погоджено режим роботи".



У той же час, у коментарях під повідомленням міського голови, Ольга Андрієвська підкреслила архітектурну схожість нового проєкту Луцької міськради з магазинами Billa, які після відходу з України відкрили в Австрії магазини-контейнери самообслуговування.

"Дуже-дуже не гарно красти чужі дизайн-концепції", - написала коментаторка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А то все на що спроможні управлінці з міськради ! Там же в управлінні архітектури нема ні одного профеійного архітектора ! Ото і крадуть проекти в чужих людей !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні