ОБСЄ з'ясувала обставини загибелі дворічної дівчинки на Донбасі

0
0
ОБСЄ з'ясувала обставини загибелі дворічної дівчинки на Донбасі
Спостерігачі СММ ОБСЄ в Україні з'ясували, як загинула дитина в непідконтрольному Україні Сніжному. Батько дворічної дівчинки активував ручну гранату. Від вибуху дитина отримала поранення. Про це йдеться в звіті місії ОБСЄ за 20 квітня.

"Команда Місії уточнювала повідомлення про те, що в результаті вибуху ручної гранати в непідконтрольному уряду Сніжному Донецької області загинула дівчинка", - йдеться в звіті.

Подія трапилася 8 лютого.

"16 квітня персонал моргу в Донецьку повідомив, що дівчинка померла 20 лютого після того, як 8 лютого її госпіталізували в лікарню Донецька з ранами голови, які відповідали наслідкам вибуху", - йдеться в повідомленні організації.

На наступний день після трагедії мати дитини розповіла спостерігачам, що вона прокинулася ввечері 8 лютого і хотіла зайти в кімнату, де спали її дві дочки. Жінка почула вибух.

"За словами жінки, її чоловік активував ручну гранату, яка вибухнула в приміщенні", - заявили спостерігачі Місії.

Дівчинку госпіталізували. В одній з донецьких лікарень вона була прооперована. Проте 20 лютого померла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні