Двоє водіїв на Волині «летіли» більш як 120 км/год у населеному пункті

0
-2
Двоє водіїв на Волині «летіли» більш як 120 км/год у населеному пункті
Учора, 20 квітня, вранці патрульні, які несуть службу на автодорозі М-07 (Київ — Ковель — Ягодин), виявили двох водіїв, які в населеному пункті їхали зі швидкістю 121 км/год та 128 км/год, чим порушували ПДР, повідомили у патрульній поліції Волині.



Керманичі Мерседеса та БМВ перевищили швидкість на 71 та 78 км відповідно, оскільки дозволена швидкість їзди у населеному пункті 50 км/год. У яких саме населених пунктах сталось порушення ПДР, патрульні не повідомляють.



На обох водіїв, патрульні склали адміністративні матеріали за ч.4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП.

За січень-березень 2021 року на Волині трапилося 254 ДТП (32 % від усіх) через перевищення водіями безпечної швидкості руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні