--> «Коронавірусну» допомогу отримають 175 тисяч українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Коронавірусну» допомогу отримають 175 тисяч українців

0
7
«Коронавірусну» допомогу отримають 175 тисяч українців
На одноразову матеріальну допомогу для підприємців та найманих працівників, постраждалих через карантинні обмеження, було спрямовано 1,4 мільярда гривень.

Інформує Суспільне.

"Підприємці та наймані працівники, діяльність яких була призупинена на час перебування області в «червоній» зоні, зможуть оформити заяву на отримання грошової допомоги. Загалом очікується, що послугою скористаються 175 тис. громадян. На виплату цієї допомоги у поточному році з Державного бюджету було спрямовано 1,4 млрд гривень", – розповіли представники міністерства.

Прийом заявок на отримання одноразової фінансової допомоги у розмірі 8 тисяч гривень для підприємців з "червоної карантинної зони" розпочався 19 квітня. Крім підприємців з чинних "червоних зон", працівники та ФОПи з регіонів, які були віднесені до "червоної" зони, але вже вийшли з неї, також можуть подаватися на отримання допомоги.

Для майбутніх “червоних” зон буде встановлено додатковий термін подачі заяв на отримання допомоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні