Українець Євген Клопотенко увійшов до списку 50 головних новаторів гастрономії

0
2
Українець Євген Клопотенко увійшов до списку 50 головних новаторів гастрономії
"The World's 50 Best Restaurants цього року утворили ренкінг 50 Next. Він не про ресторани, а про людей, що впливають на світову гастрономію. І я серед цих людей", — написав Клопотенко у Facebook та зазначив, що плакав, коли дізнався про те, що потрапив до рейтингу.

Інформує Суспільне.

Клопотенка відзначили за "поліпшення гастрономічної культури в Україні та популяризацію української кухні у світі". Як розповів шеф-кухар, організатори самі запропонували йому заповнити заявку на участь.

"Вони просто дізналися про мене через діяльність мого проєкту. Це означає, що кожна людина, яка професійно займається гастрономією, знає і про Україну. Тобто ми з командою реально змогли привернути увагу світу до нашої країни", — наголосив шеф-кухар.

Рейтинг 50 Next створили організатори The World’s 50 Best Restaurants, який щороку визначає найкращі ресторани світу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні