У Луцьку, о 4-ій ранку чоловік повідомив, що невідомі з пістолетом закрились у його ванній

0
-20
У Луцьку, о 4-ій ранку чоловік повідомив, що невідомі з пістолетом закрились у його ванній
Сьогодні, 20 квітня, близько 4-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про незаконне проникнення до житла на вулиці Кравчука у Луцьку.

Заявник повідомив, що невідомі особи зачинилися у його ванній кімнаті, також у них може бути пістолет.

Патрульні оперативно прибули на місце події та зустріли заявника. Оглянувши квартиру, поліцейські там нікого не виявили. Інформація щодо події не підтвердилась. Також під час спілкування із 28-річним заявником, останній плутався у своїх твердженнях та перебував з ознаками алкогольного сп’яніння.

Патрульні скали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Зауважимо, раніше санкція передбачала штраф від 51 до 119 гривень. Тепер, за завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф від 850 гривень до 3400 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні