Волинські прикордонники затримали грузина, який незаконно хотів у Білорусь

0
4
Волинські прикордонники затримали грузина, який незаконно хотів у Білорусь
Учора, 19 квітня, прикордонники Луцького загону припинили спробу незаконного перетину українсько-білоруського кордону громадянином Грузії.

Дільничний інспектор відділу «Дольськ» на околиці одного з населених пунктів Камінь-Каширського району виявив невідомого, який рухався в бік кордону. Прикордонники затримали чоловіка та встановили його особу. Затриманим виявився громадянин Грузії 1967 року народження.

Як повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону, чоловік зізнався, що мав намір незаконно потрапити до Білорусі, оскільки йому заборонено в'їзд на її територію терміном 10 років. Підтвердженням цьому стала відповідна відмітка, яку прикордонники виявили в паспорті іноземця.

Відносно громадянина Грузії правоохоронці склали адмінпротокол. За спробу незаконного перетинання державного кордону України чоловіку доведеться відповідати перед судом.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні