--> Ковельська мерія провела декілька аукціонів посеред ночі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ковельська мерія провела декілька аукціонів посеред ночі

0
-6
Ковельська мерія провела декілька аукціонів посеред ночі
15 квітня виконавчий комітет Ковельської міської ради провів чотири тендери, причому це відбувалося фактично опівночі – від 23:34 до 23:50 год., коли було укладено останній договір.

Повідомляє Волинь юа.

Що ж закупляли чиновники мерії в такий пізній час, коли люди здебільшого сплять?

Згідно даних на сайті публічних закупівель Рrozorro, послуга кафе вартує 45 000 грн, послуга з ресторанного обслуговування – 41 770 грн, послуга з організації харчування – 40 000 грн, послуга розміщення у готелях – 49 000 грн. Загалом, всі послуги коштують 175 770 гривень.

Наразі невідомо ні кількість осіб, які мають бути розміщені у готелях, ані джерело фінансування. Проєктів договорів, у тому числі меню для учасників якогось великого зібрання, не оприлюднено.

Зазначається лише, що терміни поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг – від 12 квітня до 1 липня 2021 року.

До речі, очікувана вартість тендеру на так звані кейтерингові послуги, яку оголошував нещодавно виконавчий комітет, готуючись до презентації Транскордонного центру діалогу культур на стадіоні «Локомотив», становила 199 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні