Українські заробітчани все більше цікавляться купівлею нерухомості у Польщі

0
5
Українські заробітчани все більше цікавляться купівлею нерухомості у Польщі
Все більше українців, які виїжджають на заробітки до Польщі, цікавляться купівлею нерухомості в цій країні.

Інформує ІА Нерухомі.

Про це йдеться в дослідженні компанії з міжнародного працевлаштування Gremi Personal, передає UBR.

Згідно з наведеними даними, у 2021 році 55,5% опитаних українців подумують про купівлю житла у Польщі, тоді, ще в минулому році було тільки 34% бажаючих.

Українські заробітчани ось уже близько п'яти років займають лідируючі позиції серед іноземців, які купують нерухомість у Польщі. Тим часом, якщо українці купують квартири в Польщі для проживання, то, наприклад, німці чи британці, більше розглядають цю країну як можливість інвестування.

Сплеск інвестування в польську нерухомість пов'язаний з розвитком іпотечного кредитування. Таким чином отримати кредит і купити за його допомогою житло в Польщі виходить простіше, ніж в Україні.

Нерухомість користується популярністю в таких містах: Варшав, Краков, Вроцлав, Познань та Гданськ. Виходячи з ситуації агентства нерухомості вважають за краще набрати на роботу співробітників, які крім польської вільно володіють і українською мовою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні