У Луцьку закрили клуб, а у відвідувачів знайшли наркотики. ФОТО

2
-5
У Луцьку закрили клуб, а у відвідувачів знайшли наркотики. ФОТО
У ніч з 17 на 18 квітня, відповідно до наказу очільника ГУНП, правоохоронці провели чергове відпрацювання розважальних закладів на території Луцька.

Під час рейду зафіксували порушення карантинних вимог в одному з них. Також отримали оперативну інформацію управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ, що там можуть перебувати особи з забороненими речовинами.



За вказаною адресою одразу направились співробітники Луцького районного управління, роти поліції особливого призначення, спецпідрозділ ТОР управління патрульної поліції, поліцейські кінологічного центру ГУНП зі службовими собаками та працівники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ.



У приміщенні поліцейські виявили понад сотню осіб. На юридичних осіб клубу склали адміністративні матеріали. Роботу закладу припинили, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.



Окрім цього, під час перевірки співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ виявили чотирьох осіб із речовинами, схожими на наркотичні та психотропні. Усе це вилучили та направили для проведення відповідних експертиз.

За всіма фактами розпочато кримінальні провадження. Йдеться про зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває перевірка.



Усього ж за минулу добу на лінію 102 надійшло 8 повідомлень від небайдужих громадян щодо порушень карантину суб’єктами господарювання. На всі виклики поліцейські належним чином відреагували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і що це за забігайлівка? Чому назву приховуєте? Нехай би громадськість знала "хероїв"!
Відповісти
нема в того сараю назви але біля входу написано "бухай, ригай, здихай" https://youtu.be/N-I-AzIEUn8?t=124
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні