Жінка найняла кілера для вбивства ексчоловіка і бойфренда дочки-підлітка

0
4
Жінка найняла кілера для вбивства ексчоловіка і бойфренда дочки-підлітка
36-річна Валері Чінчінеллі запропонувала $7 тис. за вбивство чоловіка, з яким не жила, Ісая Карвалья і бойфренда дочки. Вона намагалася замовити вбивцю через свого хлопця Джона ДіРуббі. Про це, з посиланням на Daily Star, пише gazeta.ua.

Жінка також заздрила дочці через час, який проводить з батьком, і дорогі подарунки, які він їй купує. Колишня офіцерка поліції Нью-Йорка була обурена, що їй довелося ділити її зарплату з колишнім чоловіком в рамках врегулювання їх розлучення. Чотирирічний шлюб пари закінчився розлученням 2018-го.

Вбивство вона замовила в лютому 2019 року - за місяць після того, як її чоловік подав на розлучення. ДіРуббі спочатку погодився знайти кілера, але пізніше передумав і повідомив про план в поліцію.

За співпраці з ДіРуббі поліція таємно записувала розмови Чінчінеллі, в яких вона обговорювала деталі замаху. Під час однієї з розмов жінка, яка працювала в поліції 12 років, сказала, що її чоловіка слід убити недалеко від місця, де він працює, бо це неблагополучний район, де часто стаються злочини.

У рамках ретельно продуманої операції ФБР в травні 2019-го офіцери інсценували смерть Карвалью, сфотографували фальшиву сцену злочину, і поінформували Чінчінеллі про успіх від імені начебто кілера.

Незабаром після цього Чінчінеллі подзвонила хлопцеві, щоб з'ясувати їхнє алібі, і сказала йому видалити текстові повідомлення спілкування між ними. Але ФБР перехопило дзвінки, і її заарештували в той же день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні