У Берестечку горів автомобіль

0
0
У Берестечку горів автомобіль
17 квітня о 00:06 до Служби 101 надійшло повідомлення, що горить дерев’яна господарська будівля в селі Гута-Лісівська Камінь-Каширського району. На місце виклику прибули рятувальники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі та працівники місцевої пожежної охорони села Костюхівка. О 01:00 рятувальники локалізували горіння, о 02:05 – ліквідували. Внаслідок пожежі знищені покрівля, перекриття, 5 тонн сіна та сільсько-господарський інвентар. Ймовірна причина пожежі встановлюється.

О 02:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській споруді в селі Березна Воля Камінь-Каширського району. За викликом прибули рятувальники 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівники місцевої пожежної охорони села Судче. О 02:49 рятувальники локалізували горіння, о 03:22 – ліквідували. Внаслідок пожежі пошкоджено покрівлю, дерев’яне перекриття, стіни та господарський інвентар. Рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

18 квітня у місті Берестечку Луцького району рятувальники 22-го Державного пожежно-рятувального поста ліквідували пожежу легкового автомобіля. Причина пожежі встановлюється. Вогнеборці локалізували горіння о 16:55, ліквідували – о 16:57. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні