Волиняни на мільйони поповнюють бюджет завдяки алкоголю й тютюну

0
-1
Волиняни на мільйони поповнюють бюджет завдяки алкоголю й тютюну
Легальний продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів додав бюджетам громад Волині понад 32 мільйони гривень роздрібного акцизу.

Протягом першого кварталу 2021 року громади Волині залучили 32,2 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Сума сплаченого роздрібного акцизу на 3 відсотки перевищує аналогічні показники минулого року, повідомили Волинь24 у секторі інформаційної взаємодії головного управління ДПС у Волинській області.

Саме легальна реалізація алкогольних напоїв і тютюнових виробів дозволяє громадам розраховувати на бюджетні надходження. За умови дотримання вимог закону всіма господарюючими суб’єктами, котрі реалізують спиртне і тютюн, місцеві громади отримуватимуть передбачені законом надходження до бюджету, - наголошують у податковій службі Волині.

Кожен має врахувати, що лише підакцизний товар, що перебуває у легальному обігу, не становить загрози життю і здоров’ю споживачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні