В Європі зникли 18 тисяч дітей-біженців

1
0
В Європі зникли 18 тисяч дітей-біженців
У Європі з 2018 по 2020 роки зникли 18 292 дітей-біженців, які прибули в ЄС без супроводу дорослих і які перебували під державною опікою. Про це в неділю, 18 квітня, йдеться в спільному розслідуванні німецької медіакомпанії rbb разом з британським виданням Guardian і нідерландською телерадіокомпанією VPRO, пише Корреспондент.

Більшість дітей, які "загубилися" прибули з Марокко, Алжиру та Еритреї.

У розслідуванні йдеться, що Франція, Данія та Румунія не збирають відповідних даних, а уряд Болгарії не розрізняє неповнолітніх, які прибувають у країну в супроводі дорослих або без них.

У Німеччині в період між 2018 і 2020 роками повідомлялося про зникнення 7806 неповнолітніх без супроводу, 7082 з них згодом знайшли, а 724 людини досі вважаються зниклими безвісти.

У Федеральному управлінні кримінальної поліції Німеччини уточнили, що через прогалини у власній системі ведення статистики це лише приблизні дані.

Експерти зазначають, що такі недоліки у веденні статистики створюють ризики щодо експлуатації неповнолітніх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось США, як одноосібний "пупець" світу даному питанню не бажають приділяти уваги, навіть санкцій не запроваджують до ЄС. За одного О.Навального - стільки істерії в світі, мама моя дорогая! А тут 18292 дітей-біженців зникло безвісти, і ніхто не знає - живі вони чи вже мертві??? Нікого на "коврик" не викликають, людству не зрозуміло. Це ж діти? Чи це діти не тих народів, щоб про них дбали, і створювали для таких дітей кращі умови.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні