У Луцьку чоловіка засудили за втечу з-під варти з будівлі суду

0
0
У Луцьку чоловіка засудили за втечу з-під варти з будівлі суду
Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив чоловіка за втечу з-під варти.

Про це інформує «Судовий репортер» з посиланням на вирок від 8 квітня.

25 вересня 2020-го суд змінив обвинуваченому у розбої та хуліганстві запобіжний захід із нічного домашнього арешту на тримання під вартою. Прокурор повідомляв, що чоловік неодноразово порушував умови запобіжного заходу у виді домашнього арешту, зокрема, покидав місце проживання без дозволу суду та вчинив адміністративне правопорушення. Того близько 11 години на першому поверсі приміщення суду чоловік очікував приїзду працівників поліції для конвоювання у Луцького слідчого ізолятора. Скориставшись відсутністю нагляду він вийшов на вулицю, самовільно залишив будівлю суду і скоїв втечу з-під варти. Згідно з документами, вже через три хвилини він був затриманий працівниками служби судової охорони неподалік суду поблизу магазину на тій самій вулиці.

Обвинувачений нічого не оспорював, щиро розкаявся, просив суворо не карати, говорив про своє активне сприяння у розкритті кримінального злочину.

Підсудний – молодий вік чоловіка, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, хоча зараз його судимість погашена і він вважається не судимий, до затримання ніде не працював та суспільно-корисною діяльністю.

Суд призначив йому мінімально можливе покарання за цей злочин – 3 позбавлення волі.

У справі про хуліганство та розбій вироку йому ще не винесено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні