--> Ціна на нафту перевищила 67 доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ціна на нафту перевищила 67 доларів

0
-4
Ціна на нафту перевищила 67 доларів
Світові ціни на нафту еталонних марок перевищили рівень в $67 за барель на сильних статистичних даних зі США. Про це свідчать дані торгів вранці в п'ятницю, 16 квітня.

Так, червневі ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures зросли на $0,34 (0,51%) - до $67,28 за барель. За підсумками торгів у четвер ці контракти подорожчали на $0,36 (0,5%) - до $66,94 за барель.

Вартість ф'ючерсу на WTI на травень на електронній сесії на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) піднялася на $0,31 (0,49%) - до $63,77 за барель. За підсумками попередньої сесії ці контракти зросли також на $0,31 (0,5%) - до $63,46 за барель.

Зараз спред між актуальними контрактами на марки Brent і WTI складає $3,51 на користь Brent.

Як повідомляє Інтерфакс, підтримку ринку надали опубліковані напередодні сильні статистичні дані щодо економіки США. Так, в країні кількість нових заявок на допомогу з безробіття впала до мінімуму з початку пандемії, а темпи підвищення роздрібних продажів в березні були максимальними з травня минулого року і суттєво перевершили прогнози.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні