У Луцьку колекторська фірма хоче виселити з будинку багатодітну матір

5
-3
У Луцьку колекторська фірма хоче виселити з будинку багатодітну матір
Колекторська компанія «Вердикт капітал» хоче через суд відібрати житло у жінки та її чотирьох дітей.

Справу про виселення без надання іншого житлового приміщення розглядає Луцький міськрайонний суд, - пише insider-media.

У вівторок, 13 квітня, мало відбутись підготовче засідання, втім відповідачка до суду не з’явилась.

У суді представника «Вердикт капітал» зазначив, що жінка не сплачує кредит з 2009 року. Тому фірма хоче виселити жінку з будинку.

Начальник служби у справах дітей Луцькради Федір Шульган пояснив, що орган опіки буде заперечувати проти позову, адже йдеться про виселення неповнолітніх дітей в тому числі.

Оскільки відповідачка до суду не з’явилась і відомостей про те, чи вона знала про засідання немає – суддя вирішила відкласти підготовче слухання по справі на місяць.

Зауважимо, що з відкритих джерел стало відомо, що компанія «Вердикт капітал» – це колекторська фірма, яка скуповує у банків, що на стадії ліквідації, прострочені борги позичальників у великих пулах від 100 до 500 кредитних договорів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що нормально називається??? Коли людина сама вирішила, сама, ніхто її не тягнув прийшла до банку з метою отримати на 10-20 років гроші по іпотеці, зі слізьми випросила кредит на помешкання, платила по кредиту приблизно рік чи два, а потім взяла і послала всіх працівників банку на три веселих букви разом з вашими договорами і законами вами придуманими, і на протязі десятків років по іпотеці не заплатила жодної копійки. А саме головне, що продовжує вперто проживати у квартирі та наплодила ще за цей час аж четверо дітей, видно надіється на те, що її ніхто ніколи не виселить , а дітей не викинуть на вулицю. У якій державі в світі таке ще існує, погасити по кредитному договору іпотеки всього 1/4 від суми кредиту, і всім розказувати, що у мене гроші закінчились, я сиджу у декретній відпусці, придумувати, що в сім' ї змінилась обстановка, що четверо дітей, та всім казати те, що банк мені нічого не зробить. А якже бути тим тисячам українських сімей, які так само як ця "хитровиї...а", взяли під іпотеку кредит, з болем, але відривають від сімейного бюджету свої чесно зароблені гроші, і справно платять по кретиду, і мають право жити та проживають спокійно, і не переживають, що завтра або післязавтра до них прийдуть колектори, судові виконавці, поліція, працівники банку і будуть вимагати заплатити борг по кредиту бо виселять з помещення.
Відповісти
Ото випустили "джина з пляшки".Тепер варто очікувати збільшення "безхатьків"
Відповісти
Хай йдуть в д...у. З 2009-го року минув термін позовної давності.
Відповісти
Термін давності позовної заяви може і минув, при чому тут терміни давності позовної заяви до кредитного договору. Це зовсім різні речі. Відповідно до ст.ст. 263 та 264 ЦК України юридичним відділом або відділом служби безпеки банківської установи на злісного боржника позовна заява в окремих випадках до суду подається раз на рік, раз на три роки, це залежить від розміру боргу того чи іншого боржника перед банком за кредитним договором і статус його лояльності до банку. Для тупих: (кожний окремий кредитний договір має свій термін дії). Наприклад ця боржниця 15.05.2009 року оформила в банку іпотечний кредит на термін 20 років із щомісячною виплатою по даному кредиту, по 5000 грн. Термін дії кредиту розрахований для погашення боргу на 20 років, і взяту в банку суму необхідно боржником погасити включно до 15.04.2029 року. Не плутайте позовну заяву з кредитним іпотечним договором. Це різні юридичні документи. Ніколи юристи не будуть готувати до суду на боржника позовну заяву, якщо згідно кредитного договору щомісячно до бухгалтерії банку надходять погашення.
Відповісти
Допоможемо Вам вирішити питання з закриттям мікрокредитів з мінімальними переплатами !
Группа :https://t.me/MAD_STOP
Канал: https://t.me/MAD_Ukraine
Заходьте будемо раді Вам допомогти !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні