На Волині 59-річний ревнивець до смерті побив 44-річного знайомого

0
2
На Волині 59-річний ревнивець до смерті побив 44-річного знайомого
59-річний волинянин, який до смерті побив знайомого, втрапив за ґрати на 7 років.

Слідство встановило, що увечері 08 квітня 2019 року нетверезий чоловік у себе в оселі в селі Вижично Ратнівсього району через ревнощі жорстоко побив 44-річного знайомого, завдавши травм, від яких той згодом помер.

Суд першої інстанції змінив кваліфікацію дій обвинуваченого із заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого на умисне вбивство, вчинене у стані сильного душевного хвилювання та призначив чоловікові покарання у виді 2 років обмеження волі.

Не погодившись із таким рішенням, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку.

Як повідомили Волинь24 у пресслужбі обласної прокуратури, суд апеляційної інстанції повернув кримінальне провадження на новий судовий розгляд у Ратнівський районний суд, який, дослухавшись до позиції прокурорів, визнав обвинуваченого винним у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та призначив йому покарання у виді семи років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні