У Луцьку бізнесмени з владцями у баскетбол грали. ФОТО

0
0
У Луцьку бізнесмени з владцями у баскетбол грали. ФОТО
У Луцьку баскетбольним матчем бізнесменів та місцевої влади продовжилася традиція показово-товариських поєдинків, повідомляє ukrbasket.net.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцькради Володимир Захожий.

Від БК «Старий Луцьк-Університет» вітальне слово взяв віце-президент команди Дмитро Чайковський.

До учасників змагань звернувся і власник партнера БК «Старий Луцьк» – Mojo Hall Роман Хорзов, який був безпосереднім учасником матчу.



Після цього розпочався, власне, і сам поєдинок. Зауважимо, що до команди влади увійшли: Андрій Бокоч, Юрій Моклиця, Андрій Авраменко, Олександр Бляшук, Дмитро Піддубний та інші представники органів влади Волині.

У команді бізнесу грав президент БК «Старий Луцьк-Університет» Олексій Мельник. Окрім нього, до ростеру увійшли Сергій Наврусевич, Віктор Поліщук, Роман Хорзов, Павло Цапюк, Вадим Яковлєв, Петро Бойко та інші бізнесмени.

Були у суперників і «легіонери»-професіонали. Команду влади підсилив головний тренер Старого Луцька Володимир Журжій, а за бізнес зіграв Едуард Федчук. Незважаючи на статус товариської гри, баскетболісти грали із високою самовіддачею, демонстрували хороший рівень майстерності.

У другій половині матчу команда бізнесу зуміла завоювати невеличкий гандикап. Незважаючи на всі намагання та самовіддачу влади, наздогнати суперника їм не вдалося.



Завершувала дійство церемонія нагородження. За її підсумками найкращим гравцем команди влади став Дмитро Піддубний, а серед бізнесменів такою нагородою відзначили Петра Бойка. MVP матчу визнали бізнесмена Романа Хорзова. Ще два баскетболісти отримали особливий приз «Душа команди». Ним нагородили Павла Цапюка (бізнес) та Олеся Онопченка (влада).

Володарі індивідуальних та командних нагород отримали призи та кубки. Усі учасники матчу отримали сувенірну продукцію від БК Старий Луцьк-Університет. Завершився захід спільним фото.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні