--> На «Волинь» чекає матч з представником трійки лідерів Першої ліги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Волинь» чекає матч з представником трійки лідерів Першої ліги

1
1
На «Волинь» чекає матч з представником трійки лідерів Першої ліги
Луцький футбольний клуб «Волинь» продовжує боротьбу за потрапляння до трійки кращих команд Першої ліги в сезоні 2020/21.

Підопічні Василя Сачка стабільно набирають очки у п’яти крайніх турах, вигравши три матчі при двох нічиїх. А головне – «Хрестоносці» демонструють неймовірну надійність свого захисту – в п’яти поєдинках поспіль «Волинь» не дозволяє суперникам вражати свої ворота, і ця серія не може не подобатися фанатам луцької команди, яка перебуває на п’ятій сходинці турнірної таблиці Першої ліги.

Втім, втримати високу сходинку і зберегти серію без пропущених м’ячів «волинянам» буде дуже складно уже в наступному турі, де їх суперником буде харківський «Металіст-1925», який посідає третє сходинку в таблиці сезону. Очікують проблем для підопічних Сачка і беттинг-аналітики. Наприклад, в лінії компанії Леон саме харків’яни є фаворитом зустрічі – їх шанси на три очка оцінюють вірогідністю у 60%, тоді як шанси «Волині» на «вікторію» – усього 25%. А більш докладно з розкладами беттинг-експертів по цій зустрічі можна буде ознайомитися тут вже безпосередньо у день матчу, який заплановано на 17 квітня.

Цікава також статистика очних дуелей «Волині» з «Металістом-1925». Команди провели між собою 5 поєдинків за останні сезони, і поки що жодного разу не перемагали гості – 4 перемоги господарів та одна нічия. Але найголовніше – команди, що грали в цій дуелі на виїзді, поки що не можуть похизуватися жодним забитим м’ячем.

Тому і від майбутньої зустрічі експерти не чекають високої результативності. Читаючи відгуки про котирування на матч «Металіст-1925» – «Волинь», можна переконатися, що аналітики чекають від гри максимум 2-х забитих голів на двох суперників (вірогідність такого сценарію – більше 60%), а от на те, що команди порадують глядачів трьома чи більше голами, беттинг-експерти дають менше 40%.

Нагадаємо, що «Волинь» після 19-ти зіграних матчів у сезоні має у активі 35 очок, займаючи п’яте місце в таблиці. У майбутнього суперника «Хрестоносців» – «Металіста-1925», 39 очок в скарбничці, але при цьому на дві проведені гри більше, аніж в луцької команди. Таким чином, підопічні Василя Сачка можуть сильно підвищити свої шанси у боротьбі за одну з трьох путівок до Прем’єр-ліги, якщо здобудуть позитивний результат у Харкові. Та зробити це буде дуже непросто, на думку експертів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поєдинок, який ФК "Волинь" зіргає 17 квітня 2021 року в Харкові з місцевим ФК "Металіст-1925" буде для нашого волинського клубу вирішальний. Ця гра розставить всі крапки над і. Якщо наші хлопці переграють харківчан, то можливо це дасть надію в наступному турі 24 квітня 2021 року ФК "Волині" вже вдома на стадіоні "Авангард" також подолати тільки вже ФК "Альянс" із смт. Липова Долина, Сумської области. Ось ці два матчі фактично і покажуть наш ФК "Волинь" займе третю сходинку в турнірній таблиці Першої Ліги чи не займе. Бо гадаю, що перше та друге місце турнірної таблиці вже давно розділили між собою ФК "Верес" з Рівного та ФК "Чорноморець" з Одеси.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні