--> Двоє волинян нарубали дерев на 145 тисяч, а може й на 5-7 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє волинян нарубали дерев на 145 тисяч, а може й на 5-7 років

1
1
Двоє волинян нарубали дерев на 145 тисяч, а може й на 5-7 років
Двом волинянам повідомлено про підозру у злочинах, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Зокрема у незаконній порубці дерев, перевезенні, зберіганні, збуті незаконно зрубаних дерев, що заподіяли істотну шкоду та спричинили тяжкі наслідки.

Упродовж двох днів – 2 та 3 квітня 2021 року 25-річний раніше судимий та 47-річний раніше не судимий чоловіки бензопилою незаконно зрізали десять дубів та граб у Сьомаківському лісництві, завдавши державному підприємству «Старовижівське лісове господарство» збитків на майже 145 тисяч гривень.

Дев'ять дубів вони розкряжували на колоди, незаконно перевезли в Луцьк та продали. Наступного ж дня провернути таку оборудку не вдалося, бо зловмисників затримала поліція.
Обом їм повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.
Триває досудове розслідування.

Як повідомили Волинь24 у пресслужбі обласної прокуратури, за незаконну порубку дерев, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев, що заподіяли тяжкі наслідки, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ті що вагонами вивозять за кордон на скільки собі нарубали? Чи вони над законом?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні