--> Яку роботу українці шукають найчастіше | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яку роботу українці шукають найчастіше

1
0
Яку роботу українці шукають найчастіше
У березні цього року до найпопулярніших сфер пошуку роботи увійшли: торгівля, перевезення, логістика та продажі.

Про це свідчать дані аналітиків robota.ua.

Серед найпопулярніших професій у сфері торгівлі: продавець-консультант, FMCG: торговий чи регіональний представник, і касир.

Середня зарплата на цих позиціях склала 11 625 грн. Продавцям-консультантам у березні пропонували 10 тис. грн, торговим представникам FMCG – 15 375 грн, касирам – 10 тис. грн.

Наступними за популярністю серед шукачів роботи були представники адміністративного персоналу, водії, кур'єри та співробітники кол-центрів. Їм були готові платити в середньому 11 тис. грн.

Середня зарплата, яку пропонували водіям – 18 482 грн, адміністраторам офісу та офіс-менеджерам – 10 250 грн, співробітникам кол-центрів – 12 312 грн.

Часто у березні шукали роботу студенти та працівники без досвіду роботи. Вони хотіли працювати в IT, торгівлі та продажах. Їм пропонували середню заробітну плату 10 766 грн. У IT обіцяли платити – 11 125 грн, торгівлі – 11 375 грн, продажах – 13 375 грн.

Українці також шукають роботу в логістиці, на митниці та складах. Там середня зарплата становить 14 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене звати Ізабелла Ітан, я ділюся цим у світовій мережі на основі моєї справжньої життєвої історії, я хочу, щоб світ знав про доктора. Алаба, велика людина, яка є могутньою і чесною, у мене були проблеми з чоловіком і він розлучився зі мною, просто тому, що я не мала від нього дитини після 9 років шлюбу, і я шукаю допомоги всюди, я знаю, що хтось міг би мені допомогти і подивіться саме оголошення в Інтернеті, яким поділилася жінка, яка розповідає про доктора Алабу. Щоб отримати приклад того, як він отримав від нього допомогу протягом 24 годин, я швидко зв’язався з доктором Алабою. Зразок для наслідування також сказав мені, що він допоможе мені з моєю проблемою протягом 24 годин. Я не була впевнена в його словах, поки що він повернув мого чоловіка менше ніж за 24 години, і після повернення мого чоловіка я найщасливіша жінка в світі, тепер я вагітна своїм маленьким сином, я сьогодні свідчу, тому що Я сказав доктор алаба. Модель, про яку я повідомлю світ про нього, і навіть для тих, хто потребує вирішення своїх життєвих проблем, зв'яжіться з ним сьогодні і знайдіть своє рішення за адресою: dralaba3000@gmail.com або зв'яжіться з ним у WhatsApp і Viber за цим номером: +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні