--> Коли підприємці отримають «карантинну» допомогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли підприємці отримають «карантинну» допомогу

0
5
Коли підприємці отримають «карантинну» допомогу
Наступного тижня стати до черги за допомогою у вісім тисяч гривень можна буде через «Дію»

Пише Главком.

Починаючи з наступного тижня бізнес та наймані працівники, що постраждали від карантинних обмежень у «червоних» зонах, зможуть зареєструватися для отримання восьми тисяч гривень допомоги. Про це написав премʼєр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

«Закон про надання такої підтримки від держави вже набув чинності, а Уряд схвалив механізми виплат – вони здійснюватимуться автоматично після подання заявки через «Дію», – зазначив він.

Премʼєр-міністр також подякував за відповідальну позицію тим органам місцевого самоврядування, які підтримали ініціативу та погодилися надати додаткову фінансову допомогу людям у межах своїх регіонів. «Як показує досвід – злагодженість і синергія влади є запорукою ефективної протидії пандемії», – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні