--> Китай визнав недостатню ефективність своїх вакцин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Китай визнав недостатню ефективність своїх вакцин

0
-3
Китай визнав недостатню ефективність своїх вакцин
За словами медичного чиновника КНР, ефективність китайських вакцин від коронавірусу невисока, і бажано їх комбінувати, щоб підвищити ефект.

Пише Укрінформ.

Китайські вакцини «не володіють дуже високим рівнем захисту», - сказав директор Китайського центру з контролю за захворюваннями Гао Фу на конференції в суботу в Ченду на південному заході країни.

За його словами, нині офіційно обговорюється питання про те, чи слід використовувати для процесу імунізації різні вакцини з різних технічних ліній.

Дослідники з Бразилії виявили, що ефективність вакцини проти коронавірусу від китайського розробника Sinovac становить всього 50,4%. Для порівняння, ефективність німецької Pfizer становить 97%.

Як зазначає видання, раніше в китайських ЗМІ і соцмережах активно проводилася пропаганда китайських вакцин, а також кампанія, метою якої було посіяти сумнів в ефективності і безпеці західних вакцин.

Пекін ще не схвалив використання іноземних вакцин для щеплень від коронавірусу в КНР.

Як повідомлялося, перша партія вакцини CoronaVac від китайської компанії Sinovac Biotech прибула в Україну 25 березня. В даний час отримали 215 тис. доз із замовлених 1,915 млн доз препарату.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні