--> Специфічний запах шкіри тіла може свідчити про небезпечне захворювання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Специфічний запах шкіри тіла може свідчити про небезпечне захворювання

0
0
Специфічний запах шкіри тіла може свідчити про небезпечне захворювання
Про специфічний запах, що йде від шкіри тіла, як можливу ознаку небезпечних порушень в організмі, розповіла терапевт Наталя Лазуренко, пише U-News.

Лікар повідомила, що новий запах, який починає відчуватися від шкіри тіла і здається людині незвичайним, може бути сигналом організму про розвиток такого небезпечного захворювання як цукровий діабет. Говорячи про це, Лазуренко зазначила, що відчувається специфічний кисло-солодкий запах.

Такий «аромат», пояснила вона, обумовлений процесами, які виникають в організмі через порушення вуглеводного обміну.

Також запах тіла може змінити вживання великої кількості їжі, що містить білок або жир. При їх засвоєнні в організмі може підвищуватися концентрація компонентів, які їх закисляють. Якщо порушений метаболізм і тіло погано справляється з утилізацією даних речовин, від шкіри починає виходити кислий запах.

Лазуренко нагадала, що порушення, які відбуваються, можуть викликати не тільки появу специфічного запаху – може змінюватися і вигляд шкіри. Лікар підказала, що при інсулінорезистентності в області згинів на ліктях, на колінах шкірний покрив стає більш темним і більш грубим на дотик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні