--> "Комуналка" за рік зросла на 40% | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

"Комуналка" за рік зросла на 40%

1
0
"Комуналка" за рік зросла на 40%
Нарахування за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії в лютому 2021 року склали 27,3 млрд грн, на 39,3% більше, ніж у лютому минулого року (19,6 млрд грн).

Інформує Бізнес юа.

Населення сплатило в лютому за житлово-комунальні послуги 24,9 млрд (91,3% нарахованих за цей період сум).

Заборгованість населення зі сплати за житлово-комунальні послуги на кінець лютого 2021 року склала 82,1 млрд грн, що на 1,1 млрд грн більше, ніж місяцем раніше.

А кияни накопичили борг за спожите тепло і гарячу воду в розмірі майже 4,2 млрд грн.

Нагадаємо, субсидію на оплату житлово-комунальних послуг отримують близько 3 мільйонів домогосподарств. Середній розмір субсидії в лютому 2021 року склав 1483 гривні.

За несплату за користування житлово-комунальними послугами до боржників може застосовуватися відповідальність у формі стягнення пені, припинення надання комунальних послуг, виселення з житла та звернення стягнення на нерухомість відповідно до норм законодавства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцяні від "ЗЕ" зниження комуналки у двічі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні