--> Зеленський і Ердоган віч-на-віч обговорюють ситуацію на Донбасі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський і Ердоган віч-на-віч обговорюють ситуацію на Донбасі

0
4
Зеленський і Ердоган віч-на-віч обговорюють ситуацію на Донбасі
Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом обговорюють ситуацію на сході України, Кримську платформу і двостороннє співробітництво.

Пише Укрінформ.

Про це в ефірі каналу “Україна 24” повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

"Ви знаєте, що сьогодні проходить засідання 9-ї українсько-турецької стратегічної ради. Саме в ці хвилини відбувається зустріч віч-на-віч Президента Зеленського і Президента Ердогана. Дуже широкий спектр питань, які вони розглядають. Безумовно, вони говоритимуть і про ситуацію на Донбасі, і про Кримську платформу, і про двостороннє співробітництво", - сказав Єрмак.

Після закінчення зустрічі глав держав, за його словами, пройде засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною.

"У нас дуже велика делегація, яка представляє практично всі галузі і економічні, і військові, дуже насичена програма, дуже хороший візит, ми вже відчуваємо, як нас тут тепло приймають. Ми відчуваємо підтримку Туреччини весь час, думаю, сьогодні буде підписано низку важливих документів", - сказав глава Офісу Президента.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні