--> Лучанки пройшли курси з самооборони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанки пройшли курси з самооборони

0
-3
Лучанки пройшли курси з самооборони
У Луцьку завершився проєкт "Самооборона для жінок" у Луцьку, завдяки якому жінки навчалися надавати домедичну допомогу, вивчали набір спеціальних вправ, необхідних для самооборони, та виконували прийоми, аби запобігти нападу та усунути загрозу.

Пише Суспільне.

Заняття проводили щосуботи. Фінальне заняття відбулося 10 квітня у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки, на яке завітали 11 лучанок. Загалом заняття відвідували майже 15 учасниць.

Курси, які запровадили патрульна поліція Волині спільно із департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Волинським обласним спортивним клубом "Магістр", розпочалися ще у 2020 році.

Проте через карантинні обмеження та пандемію заняття не проводили та перенесли. Відновили ініціативу 31 січня цього року.

Усі учасниці проєкту отримали сертифікати про проходження курсів самооборони.

Проєкт "Самооборона для жінок" покликаний навчити волинок протидіяти фізичному та психологічному насильству шляхом вивчення прийомів самозахисту. Тож невдовзі така ж ініціатива стартує у місті Ковель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні