ОБСЄ скликає спецзасідання через війська РФ біля кордонів України

2
-4
ОБСЄ скликає спецзасідання через війська РФ біля кордонів України
Україна ініціювала в ОБСЄ спеціальне засідання з приводу нарощуванню Росією військ біля кордону з Україною та в тимчасово окупованому Криму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Твіттері місії США при ОБСЄ.

"На запит України держави-учасниці ОБСЄ зберуться сьогодні о 16.00 (за центральноєвропейським часом) з метою отримання роз’яснень від Росії з приводу нарощування нею військ біля кордонів України та в окупованому Криму", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що засідання було ініційоване Україною у рамках Віденського документа ОБСЄ про заходи зміцнення довіри та безпеки у військовій галузі у Європі.

Останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ поблизу державного кордону України на півночі, на сході і на півдні, а також в окупованому Криму.

Крім того, зросла кількість випадків порушення перемир’я на сході України з боку збройних формувань РФ, є втрати серед бійців ЗСУ. Паралельно Росія веде пропагандистську кампанію на виправдання агресії проти України.

США, інші західні країни, а також ЄС та НАТО виступили на підтримку суверенітету й територіальної цілісності України на тлі ескалації з боку РФ на сході.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Російські війська вже давно в Криму , і на Донбасі.Чи вони не в курсі?
Відповісти
Але ще більший злочин вчинив свого часу мій рашистсько-жидовський зеленський батько, не одягнувши презерватив перед статевим актом...вилупився з сраки я клоуняка зеленський трикратний крадій пенсій зе-президент ХUЙЛО ЛАЛАЛА пердолю свою прес.секретутку мандель і за це платю їй 1.5тисячі баксів в місяць з вкраденних мною Пенсій в пенсіонерів з моїми бандитськими зе-партійними Подєльніками! І хочу щоб мені надавали бітами по рилу пенсіонери, щоби я харкав й срав кровью!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні