--> На Львівщині студента та школяра судили за вбивство безхатьків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині студента та школяра судили за вбивство безхатьків

1
-8
На Львівщині студента та школяра судили за вбивство безхатьків
Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо двох мешканців Львова, яких обвинувачували у нападі з метою заволодіння чужим майном, нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілих та заволодінні їхніми важливими особистими документами.



Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури,
двоє молодиків упродовж трьох днів (10-12 вересня минулого року), знущались над двома безхатьками, які мешкали у закинутому будинку на вул. Богдана Хмельницького у Львові, де, до слова, раніше був Центр соціальної реабілітації молоді.

18-річний студент професійного училища та 17-річний школяр били чоловіків руками, ногами, металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, записуючи час від часу це на відео.



Внаслідок отриманих травм 70-річний постраждалий помер на місці вчинення злочину, а його 65-річний товариш – через кілька днів у лікарні.

Під час скоєння злочину, нападники забрали у жертв документи, що посвідчували особу, ланцюжок, банківські картки, з яких у подальшому зняли грошові кошти у сумі 2 тисячі грн.



Суд визнав обвинувачених винними та призначив покарання: старшому – 12 років та 2 місяці позбавлення волі, а молодшому – 8 років та 2 місяці ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два дебіла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні