У Румунії стався землетрус: зачепив і Україну

0
-3
У Румунії стався землетрус: зачепив і Україну
На сході Румунії ввечері в п'ятницю, 9 квітня, стався землетрус магнітудою 4,5. Про це повідомив румунський Національний інститут фізики Землі і ДСНС України, пише Корреспондент.

Зазначається, що поштовхи сталися о 21:36 у сейсмічно активній зоні Вранча. Осередок підземних поштовхів знаходився на глибині 77 км. Повідомлень про жертви і руйнування не надходило.

За даними Європейсько-середземноморського сейсмологічного центру, магнітуда цього землетрусу склала 4,8, а його вогнище залягало на глибині 80 км.

Землетрус поширився також на територію України. За інформацією Головного центру спеціального контролю, землетрус магнітудою 4,6 фіксувався на території Одеської області (Ренійський, Болградський та Ізмаїльський райони). Минулося без негативних наслідків. Звернень від громадян до ДСНС не надходило.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні