--> Чоловік вижив після падіння з 300-метрової висоти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік вижив після падіння з 300-метрової висоти

0
5
Чоловік вижив після падіння з 300-метрової висоти
В американському штаті Північна Кароліна чоловік впав з висоти 300 метрів і залишився в живих. Про це повідомляє газета The Independent, передає ТОнеТО.

Інцидент стався в неділю, 4 квітня. За даними поліції, американець, ім'я якого не розкривається, гуляв по горах до сходу сонця, а потім послизнувся і зірвався з обриву. На місце події прибула бригада фахівців. Рятувальна операція тривала шість годин.

У результаті падіння турист отримав незначні травми і зміг самостійно піднятися на ноги. В якому стані потерпілий знаходиться тепер, не повідомляється.

Раніше повідомлялося, що житель американського штату Орегон впав з обриву, пропорційного висоті десятиповерхового будинку, і залишився в живих. При падінні він отримав численні травми, в тому числі перелом руки, носа, ребер, лівого ліктя і стегна, але не пошкодив мозок і хребет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні