--> ТОП-5 найпопулярніших вживаних авто в Україні за березень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-5 найпопулярніших вживаних авто в Україні за березень

0
1
ТОП-5 найпопулярніших вживаних авто в Україні за березень
Весняний бум на б/в автомобілі. За перший місяць весни українці зареєстрували 34,8 тис. вживаних транспортних засобів, перевершивши показник березня 2020 року аж на 87%.

У порівнянні ж із лютим місяцем зростання склало 27%. Частка вживаних авто з-за кордону відповідає 79% від загальної кількості придбаного б/в транспорту.

Щодо популярності конкретних автобрендів, на вторинному ринку наразі лідирує Volkswagen. Зокрема, минулого місяця було ввезено 5,7 тис. штук секонд-хенду цієї марки.

Другу сходинку посів Ford із результатом 3,2 тис. зареєстрованих «євроблях». Третьою стала популярна французка марка Renault. Автомобілів цього бренду українці придбали 2,9 тис. екземплярів.

Замикають п’ятірку чеська Skoda із результатом 2,8 тис. проданих б/в автівок, а також Hyundai – авто цього бренду було продано 2,4 тис. штук, повідомляє Свідок.

В цілому ж за перші три місяці 2021 року наші співвітчизники придбали та зареєстрували близько 87,7 тис. легкових транспортних засобів із пробігом. Такий показник є на 10% вищим за дані того самого періоду 2020 року, та майже у 4 рази більшим за обсяги продажу нових машин в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні