--> Троє юнаків на Волині викрали квадроцикл | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Троє юнаків на Волині викрали квадроцикл

0
-10
Троє юнаків на Волині викрали квадроцикл
6 квітня до поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя села Білин Ковельського району. Заявник розповів, що зі складського приміщення викрали його квадроцикл Viper, вартістю близько 23 тисяч гривень. Трапилась подія, ймовірно, у ніч на 5 квітня.

Поліцейські оперативно встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетні троє осіб – 15-річний та 17-річний мешканці Білина та 18-річний мешканець сусіднього населеного пункту.

З’ясувалося, що у приміщення зловмисники проникли, пошкодивши навісний замок. Викрадений квадроцикл вони заховали у закинутій стайні, неподалік складу.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили. Невдовзі його повернуть власнику, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

У поліції є підстави вважати, що юнаки причетні до вчинення низки крадіжок, поки ця інформація перевіряється. Досудове слідство триває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні