США готують висилку дипломатів і санкції проти найближчого оточення Путіна

1
-1
США готують висилку дипломатів і санкції проти найближчого оточення Путіна
Адміністрація президента США зібрала необхідні докази ворожих дій з боку Росії і вивчає можливі заходи - такі як висилка дипломатів. Про це повідомляє агентство Bloomberg, посилаючись обізнані джерела в Білому домі.

Серед ворожих дій, на які Вашингтон "скоро" дасть відповідь, співрозмовник агентства назвав втручання в американські президентські вибори і хакерську атаку Sunburst, яку називають найнебезпечнішою кібератакою в історії Америки.

Можливі кроки США можуть також включати санкції і висилку російських шпигунів у США, що працюють під дипломатичним прикриттям. За словами одного з джерел агентства, відповідні кроки будуть складатися з комбінації різних елементів, включаючи санкції проти людей з найближчого оточення Володимира Путіна.

Аналіз ворожих дій Росії був підготовлений за вказівкою президента США Джо Байдена, яку він дав у своїй перший робочий день в Білому домі. Розслідування йшло за чотирма напрямками: хакерська атака, ворожі дії щодо американських солдатів в Афганістані, втручання у вибори і отруєння опозиціонера Олексія Навального.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно дійсно О.Навальний являється агентом спецслужб США, якщо досі його постать на заході не можуть забути, і всіми методами намагаються помститися РФ за його арешт, суд та етапування до колонії. Хоча мабуть всі забули, що сам О.Навальний та його прибічники раніше заявляли, і зараз заявляють, що Крим був, є і буде Російською територією.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні