--> Волинський податківець купив нову іномарку вдвічі дешевше ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський податківець купив нову іномарку вдвічі дешевше ринку

0
0
Волинський податківець купив нову іномарку вдвічі дешевше ринку
Заступник начальника управління, начальник відділу планових та позапланових перевірок оподаткування фізичних осіб управління податкового аудиту Головного управління Державної податкової служби у Волинській області Ігор Невар купив автомобіль «Skoda Kodiaq» 2019 року випуску за 450 тисяч гривень.

Таку інформацію він вказав у формі змін до декларації про майно і доходи, яку подав 18 лютого, – передає «Сила правди».

Ігор Невар придбав автомобіль «Skoda Kodiaq» 2019 року випуску. За нього він заплатив 450 тисяч гривень житомирському ТОВ ВКК «Сільван».

За інформацією з сайту оголошень «Auto Ria», на ринку автомобілів такий кросовер вартує значно дорожче. Ціни на нього стартують від 28,6 тисяч доларів, або ж 795 тисяч гривень.

Cам податківець пояснив, що його автомобіль ще потребує ремонту. А таку ціну на машину поставив сам продавець.

«Автомобіль по якій вартості продавався, як в оголошенні було, по такій і купив. Автомобіль мав певні технічні недоліки. Зараз їх виправляють. Потім, залежно від того скільки буде вкладено в ремонт, буде його кінцева вартість», – зазначив Ігор Невар.

До слова, у своїй декларації за 2020 рік податківець вказав, що володіє житловим будинком площею 194,8 кв. м та земельною ділянкою площею 1680 кв. м у Боратині. Йому також належить причіп «Палич Z02614» 2018 року випуску, вартістю 18 тис. грн. Окрім того, він користувався автомобілем «BMW X6» 2016 року випуску, який належить Валентину Невару.

Його дружині Оксані Невар належить земельна ділянка площею 717 кв. м та дачний будиночок площею 105,89 кв. м у Пульмо. Окрім того, вона володіє квартирою площею 61,9 кв. м у Луцьку.

У 2020 році Ігор Невар отримав 292,8 тис. грн заробітної плати від ГУ ДПС у Волинській області, 99 грн відсотків від АТ «Альфа-банк» та 274 грн від ПАТ КБ «ПриватБанк». На його рахунку у АТ «Альфа-Банк» було 1 659 доларів США.

Його дружина Оксана Невар отримала 4,08 млн грн доходу від ведення підприємницької діяльності та 4 720 грн відсотків від банків. Також вона одержала 990 тис. грн від продажу автомобіля. Готівкою вона зберігала 95 тис. грн. На її рахунку у банку знаходилось 251 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні