--> ВНУ розпочинає професійну перепідготовку учасників АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ВНУ розпочинає професійну перепідготовку учасників АТО

1
7
ВНУ розпочинає професійну перепідготовку учасників АТО
Нещодавно у режимі онлайн відбулося відкриття проєкту «Норвегія–Україна» у Волинській області за гібридною системою фінансування. Це новий «пілотний» проєкт із професійної перепідготовки та соціальної адаптації учасників бойових дій за актуальною та затребуваною сьогодні спеціальністю «Кібербезпека», що фінансуватиметься за рахунок бюджетних коштів спільно з Міжнародним фондом соціальної адаптації на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Професійна перепідготовка передбачає 500 академічних годин, із них 375 годин практичної роботи, що включають такі дисципліни:

сучасні інформаційні системи;
розробка, захист Web-ресурсів і додатків;
технічні засоби охоронних об’єктів;
програмні та технічні засоби захисту інформації;
основи інформаційної безпеки та кібероборони.

Навчання 16 слухачів фінансує Мінветеранів за кошти державної програми КПКВК 1501040. Заходи із соціальної адаптації (психологічна, правова адаптація, сприяння в працевлаштуванні або відкритті власного бізнесу) фінансує проєкт «Норвегія–Україна» та реалізує Громадська організація «Центр громадської освіти». Налагодженню ефективної співпраці сприяв регіональний представник Мінветеранів у Волинській області Андрій Омельчук. Бажаємо учасникам натхнення й успіхів у засвоєнні доволі цікавого трьохмісячного курсу навчання.

На сьогодні співфінансування з державного бюджету за програмою КПКВК 1501040 реалізується лише у двох областях: Дніпропетровській і Волинській.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Hello,

My name is Darlene Garces and I work for QGP.com,

We’re interested in advertising on your site. Is that something you’d be willing to discuss?


Darlene Garces
Outreach Specialist
https://www.qgp.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні