Рівень бідності серед працюючих українців 42,4%

4
4
Рівень бідності серед працюючих українців 42,4%
За результатами першого півріччя 2020 року рівень бідності за абсолютним критерієм (витрати, нижчі від фактичного прожиткового мінімуму) серед працюючого населення становить 42,4%. Тобто така частка працюючого населення не могла забезпечити гідне життя собі та своїй родині.

Інформує Фінанс.

Завідувач сектору досліджень рівня життя населення Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України Людмила Черенько відзначила, що у 2021 році не очікується покращення ситуації. За її словами, потрібно напрацювати новий комплексний документ, вирішити проблему міжсекторальної взаємодії та враховувати процеси децентралізації.

Голова Комітету Галина Третьякова зазначила, що метою проведення слухань є аналіз і обговорення результатів реалізації Стратегії подолання бідності, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України у березні 2016 року, та напрацювання пропозицій до проекту нового документу.

Зі слів Галини Третьякової, стратегія подолання бідності включає декілька важливих напрямів:

Перший – розширення доступу населення до продуктивної зайнятості та зростання доходів.

Другий напрям – доступ населення до соціальних послуг і інфраструктури.

Третій напрям – мінімізація бідності соціально вразливих верств населення. До них належать діти, підлітки, особи старші 75-ти років, пенсіонери, які не працюють.

На її думку, важливим кроком є монетизація субсидій, збільшення розміру допомоги для дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Але актуальним питанням залишаються доступ до медичних послуг сільського населення, забезпечення засобами реабілітації людей з інвалідністю та інші.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому що ліниві та злодійкуваті.
Відповісти
Це ти себе описав?
Відповісти
А чому немає напрямку де має бути примус олігархів платити своїм працівникам гідні зарплати?!! Не має такого бути щоб людина працювала і була за межею бідності! Ото нічого дивуватися що народ за кордони виїзджає, бо в нашій олігархічній державі хіба що горб на спину можна заробити!!!
Відповісти
Советую Вам хорошую пасеку, на которой заказываю большой ассортимент продуктов для иммунитета как для себя таки для своих родных.
Пчеловоды высылают всю продукцию пчеловодства на отлично, советы как принимать по важным вопросам дают. Очень много качественных статей на блоге, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/voskovaya-mol/387-lkuvaln-vlastivost-lichinok-voskovoyi-mol-dlya-lyudini.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/98-primenenie-cvetochnoy-pylcy-kak-lekarstvo.html
https://med-na-dom.com/matochnoe-molochko/447-lechebnye-svojstva-matochnogo-molochka-na-spirtu-kak-prinimat.html
https://med-na-dom.com/med/68-lechenie-hronicheskogo-prostatita-medom.html
https://med-na-dom.com/med/319-recept-medovuhi-v-domashnih-usloviyah-uchimsya-gotovit-vmeste.html
https://med-na-dom.com/med/6-kak-pchely-pererabatyvayut-nektar.html
https://med-na-dom.com/med/72-med-pered-snom-kak-snotvornoe.html

Одним словом они молодцы и я их советую.
Вот их интернет ресурс где я оформлял иммуностимулирующие продукты - med-na-dom.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні