З яких країн затримали найбільше нелегальних мігрантів на кордоні України? СТАТИСТИКА

0
11
З яких країн затримали найбільше нелегальних мігрантів на кордоні України? СТАТИСТИКА
Не всі хочуть і мають можливість перетинати кордон легально.

Волинь24 поцікавилась у Західного регіонального управління Держприкордонслужби України про кількість нелегальних мігрантів затриманих на західних кордонах та звідки вони слідували.



За І квартал поточного року зусиллями охоронців західного кордону було затримано 94 нелегальних мігранта. За аналогічний період минулого року таких осіб було 103 (зменшення на 10%).



Серед «шукачів кращої долі» найактивнішими були громадяни Туреччини22 особи. Трохи менше було затримано вихідців з Індії та Алжиру13 та 9 відповідно. З Пакистану, Лівану та Ірану – по 6 осіб, Марокко та Узбекистану – по 4 людини. Сирійців було затримано троє, ще по дві особи – з Афганістану і Судану.



Щодо вихідців з країн-сусідів, то найактивнішими були громадяни Молдови – затримано 5 осіб. Також у прикордонних підрозділах «побували» двоє громадян Польщі і по одному представнику Румунії, Білорусі та РФ.



Решта країн – Сербія, Азербайджан, Вірменія, Туніс, Великобританія та Непал – «делегували» до списку затриманих по одному громадянину. Ще один «мандрівник» мав статус особи без громадянства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні