Відомий повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи

0
-4
Відомий повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи
Понад 100 працівників Держмитслужби відсторонили від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради Національної безпеки і оборони (РНБО) 2 квітня. Серед них 17 керівників митниць та митних постів.

Відомо, що 23-х посадовців Волинської митниці відсторонено від роботи. Тепер стало відомо імена та посади цих людей, - інформує Під прицілом.

У списку заступники начальників митних постів, головні та старші інспектори митниці.

Серед відсторонених − скандально відомий начальник однієї зі змін митного поста "Ягодин" Михайло Бурдейний. Неодноразово повідомлялось, як його зміна пропускала автомобілі "набиті" цигарками через кордон. У лютому зміна згаданого митника пропустила вантажівку з дипломатичними номерами, яка везла валюту, золото та цигарки.

На "Ягодині" митники пропустили автомобіль. Контрабанду виявили вже польські митники на своїй стороні. Цей інцидент Михайло Бурдейний відмовився коментувати та кинув слухавку.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні