У Луцьку зупинили переповнену маршрутку: двох пасажирів доставили в райвідділок

1
12
У Луцьку зупинили переповнену маршрутку: двох пасажирів доставили в райвідділок
У Луцьку до районного відділку поліції доставили двох пасажирів маршрутки, які відмовилися, виходити з громадського транспорту. На водія склали адмінпротокол, – інформують в Управлінні патрульної поліції області.

Чоловік та жінка лаялися і хапали патрульних за формений одяг.

Маршрутку патрульні зупинили на вулиці Рівненській. В Еталоні "Луцьк-Личани" було більше пасажирів, ніж кількість місць для сидіння. Це є порушенням карантинних норм, – кажуть правоохоронці.

43-річний водій пояснив, що він просив "зайвих" пасажирів залишити автобус, однак вони його проігнорували. Пред'явити поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу керманич не зміг.

Двоє пасажирів нецензурно лаялися, вийшовши з маршрутки почали шарпати поліцейських за формений одяг. 41-річну жінку та 41-річного чоловіка патрульні скрутили та затримали. На місце викликали інші екіпажі патрульних.

Затриманих доставили до Луцького районного управління поліції для складання адміністративних матеріалів.

В результаті на водія маршрутки склали два протоколи, йдеться про порушення правил карантину та керування транспортним засобом особою, яка не пред'явила реєстраційний документ.

На жінку склали протоколи за дрібне хуліганство і злісну непокору. На чоловіка – за порушення карантину та непокору.

Один зі свідків події виклав до мережі відео із затриманням пасажирів.

Нагадаємо, за постановою Кабміну від 22 липня, кількість людей у транспорті має не перевищувати кількість сидячих місць. Тим водіям, які порушать правило, виписуватимуть штрафи. Луцька міська рада звернулася до Кабміну, із проханням дозволити здійснювати перевезення пасажирів у громадському транспорті 75% від загальної пасажиромісткості не залежно від рівня епідемічної небезпеки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маразм крепчает
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні