--> На Волині з квадрокоптерами ловлять паліїв трави. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині з квадрокоптерами ловлять паліїв трави. ФОТО

0
3
На Волині з квадрокоптерами ловлять паліїв трави. ФОТО
З метою зменшення випадків загорання сухої трави та торфовищ, що завдають шкоду довкіллю та становлять небезпеку для населення, 5 квітня рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі спільно з працівниками відділення поліції провели рейд на території Маневицької, Колківської та Прилісненської громад для недопущення спалювання сухої рослинності.



Для моніторингу ситуації в населених пунктах під час рейду група застосувала квадрокоптер, що допоміг виявити паліїв сухої трави.



За фактом підпалу правопорушення на жителя села Цміни державний інспектор ОНПС державної екологічної інспекції склав протокол про адміністративні правопорушення. Громадянину загрожує штраф на суму від 3060 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні