На Волині хочуть продати автостанцію

2
2
На Волині хочуть продати автостанцію
Вже тривалий час у Турійську не працює автостанція. Її власник – приватне акціонерне товариство “Волинське обласне підприємство автобусних станцій” на початках інформувало, що це – тимчасові заходи, пов’язані з карантином.

Про це інформує Ірина Прус у соцмережі facebook.

“Голова правління компанії Інеса Корнейчук в коментарі ЗМІ щодо ситуації із закриттям автостанцій пояснювала, що такий захід вимушений через їх нерентабельність.

«Призупинена робота автостанції в зв’язку з карантинними обмеженнями і в зв’язку з обмеженими фінансовими можливостями підприємства, бо нам немає чим платити касирам і тому ми поки призупинили роботу. Нам перевізники гроші не дають за заїзд, тому дуже складно викрутитися з цієї складної ситуації”.

Нині ж мова про відкриття автостанції не йде. Турійська селищна рада за кошти місцевого бюджету встановила поруч невеличку тимчасову зупинку, аби людям було де присісти чи сховатися від негоди. Та чи є це вирішенням ситуації?

Зважаючи на невдоволення турійчан, селищна рада запросила представників підприємства на сесію, аби депутати з перших уст почули про подальшу долю автостанції.

Як повідомив представник ПАТ “ВОПАС” Олег Корнійчук, на Волині їх підприємство змушене було закрити вісім автостанцій через збитковість. Він зазначив, що є лише два варіанти подальшої долі будівлі автостанції у Турійську. Перший – здача в оренду (можливий варіант і з функцією автостанції), і в цьому, за його словами, найбільш зацікавлене підприємство. Орендна плата становитиме 7-8 тисяч гривень в місяць. Другий варіант – продаж. Озвучена орієнтовна ціна – 1 млн 400 тисяч гривень”, – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корнійчуки розпоряджаються майном товариства як хатнім. Пора поліції братись.
Відповісти
Корнійчуки розпоряджаються майном товариства як хатнім. Пора поліції братись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні