Компанія Tesla подорожчала на $50 млрд за один день

0
0
Компанія Tesla подорожчала на $50 млрд за один день
Раніше компанія повідомила про відмінні продажі в Китаї.

Інформує ampercar.

Tesla Inc збільшила свою ринкову вартість приблизно на 50 мільярдів доларів, оскільки в понеділок акції виробника електромобілів різко виросли після того, як компанія оголосила про рекордні постачання на тлі високого попиту в Китаї.

Акції підскочили майже на 8% в ході передпродажних торгів і досягли максимуму за місяць. У п’ятницю компанія заявила, що натхненна теплим прийомом кросовера Model Y в Китаї і швидко виходить на повну виробничу потужність.

Аналітики мали надію, оскільки, попри глобальну нестачу мікросхем, яка вдарила по всьому автомобільному сектору, різні проблеми з ланцюжком постачання і зростаючу конкуренцію, Tesla все ж вдалося зробити приблизно стільки ж автомобілів в першому кварталі, скільки й в четвертому кварталі.

За результатами першого кварталу 2021, Tesla поставила 184800 автомобілів у всьому світі, перевищивши прогноз, який становив 177822 автомобілі. Принаймні три брокерських контори підвищили свої цільові ціни на акції Tesla.

Особисті статки генерального директора Ілона Маска (Elon Musk) за останній рік зросла більш ніж у вісім разів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні