Волинян в інтернеті ошукали шахраї

0
4
Волинян в інтернеті ошукали шахраї
У Ковелі місцева жителька продавала в інтернеті весільну сукню. Жінка перейшла за фішинговим посиланням для оформлення доставки, ввела персональні дані, і з її картки автоматично зняли понад 11 тисяч гривень.

Пише Волинь.

Така ж ситуація сталася із ковельчанином, який продавав запчастини до автомобіля. Замість заробітку чоловік втратив майже 2 тисячі гривень. Шахрай-покупець надав потерпілому хибне посилання на фішинговий сайт та заволодів грошима.

У аналогічний спосіб, зокрема, через перехід за посиланням на фішингові сайти, двоє волинян втратили понад 11 тисяч гривень. Купували потерпілі автозапчастини та комп’ютерну техніку.

Жінка перейшла за фішинговим посиланням для оформлення доставки, ввела персональні дані, і з її картки автоматично зняли понад 11 тисяч гривень.

За усіма фактами шахрайств відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція встановлює осіб, причетних до скоєння правопорушень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні