У Дніпрі померла породілля, у якої підтвердили коронавірус

0
4
У Дніпрі померла породілля, у якої підтвердили коронавірус
У лікарні Дніпра померла 28-річна породілля, у якої підтвердили коронавірус. Про це повідомляє Suspilne.media.

За словами гендиректора лікарні імені Мечникова Сергія Риженка, жінка мала 90% ураження легень. Їй зробили кесарів розтин, після чого вона три тижні перебувала в реанімації, на апараті штучної вентиляції легенів.

"Важко переносять (коронавірус, - ред.) вагітні жінки, тому що, як правило, майбутня дитина підпирає діафрагму, легені зменшуються, утворюються застійні процеси. Ми бачимо, що жінки з важкими пневмоніями, які до останнього залишаються вдома, потрапляють в лікарню Мечникова у вкрай важкому стані. Врятувати і жінку, і дитину стає дуже важко", - наголосив Риженко.

Зазначається, що в лікарні імені Мечникова ще шість породіль перебувають у важкому стані, у них від 60% до 90% ураження легень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні