Є новий очільник «Луцькспецкомунтрансу»

0
3
Є новий очільник «Луцькспецкомунтрансу»
У Луцьку відбулася низка конкурсів із кадрових питань. За результатами одного з конкурсів призначили очільника ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Про це стало відомо під час розширеної наради у міського голови 6 квітня, повідомляють Волинські новини.

Як повідомив міський очільник Ігор Поліщук, відтепер очолюватиме підприємство «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марцинюк, оскільки на посаді виконувача обов’язків він проявив себе з позитивної сторони.

Окрім цього, міський голова оприлюднив завдання, на які першочергово повинен звернути увагу новообраний директор КП.

«Ваші найперші завдання на новій посаді – це наведення порядку на підприємстві щодо питань використання пального, його незаконного списання тощо», - звернувся мер до Володимира Марцинюка.

Також, зі слів міського очільника, новий керівник повинен навести порядок із фінансово-господарською діяльністю підприємства.

Ігор Поліщук також доручив Марцинюку вивчити питання претензійно-позивної діяльності, адже станом на сьогодні фізичні та юридичні особи боргують підприємству 10 мільйонів гривень.

Також він наголосив на необхідності якісного та вчасного вивезення сміття на території міста. Серед решти першочергових завдань Поліщук виокремив також роботу над будівництвом сміттєпереробного заводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні