На Волині місцевий ексдепутат продовжує заробляти на бюджеті громади

0
2
На Волині місцевий ексдепутат продовжує заробляти на бюджеті громади
Екс-депутат Підгацівської сільської ради Микола Хаблюк продовжує вигравати тендери на ремонт вулиць громади.

Про це відомо з сайту «Прозоро».

І так, 5 квітня 2021 року Микола Хаблюк прийняв участь у тендері на поточний ремонт вул. Зарічна в селі Лище, яке входить до складу Підгайцівської сільської ради на суму 49 тисяч 516 гривень.

В допороговому тендері переможцем визнано ФОП Хаблюк Миколу Миколайовича, він єдиний хто взяв участь у торгах.

Минулого року стабільно ділив шматки бюджетного пирога на суму за подібною схемою у допорогових закупівлях. Слід припустити, що такі закупівлі відбуваються за попередньої домовленості та узгодженості із керівництвом Підгайцівської ОТГ. У 2019 році підприємливий депутат заробив 4 мільйони 887 тисяч гривень.

З 2018 по 2019 рік він уклав 46 угод на загальну суму 8,5 мільйона гривень. У відкритих джерелах є відомості про те, що цей підприємець брав участь в закупівлях лише від одного замовника – Підгайцівської сільради.

Про таких обранців сміливо можна сказати «йду в депутати, щоб ділити бюджетні кошти».

У дружини сільського голови Юрія Семенюка, Лариси, є бізнес: цех із виготовлення бруківки. Бізнес, судячи з декларації неофіційний, але на життя в чималому будинку та недешеві автівки – вистачає.

Підгайцівська ОТГ не просто підтримує місцевого виробника, а й більшість ремонтних робіт замовляє теж в місцевих ФОПів. Фізичні особи-підприємці ремонтують дороги, укладають бруківку, ремонтують приміщення та виконують десятки замовлень. А за це – отримують десятки мільйонів гривень з бюджету громади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні