Авіакомпанія скасувала близько 100 рейсів через брак персоналу

0
2
Авіакомпанія скасувала близько 100 рейсів через брак персоналу
Під час пандемії через різке скорочення обсягу авіаперевезень керівництво Delta Air Lines було змушене попросити 3 з 20 тисяч бортпровідників піти в неоплачувану відпустку

4 квітня авіакомпанія Delta Air Lines (США) скасувала близько ста рейсів через брак співробітників.

Як повідомляє Associated Press, за останні кілька днів авіакомпанія обслужила понад 1 мільйон пасажирів, що є найвищим показником з моменту початку пандемії коронавірусної інфекції COVID-19.

За інформацією агентства, Delta вжила заходів по збільшенню пасажиромісткості, в тому числі, відкрила середні сидіння для розміщення пасажирів.

Практика відмови від середніх сидінь була введена в 2020 році, щоб створити дистанцію між пасажирами, і в Delta Air Lines збиралися скасувати її на початку травня, коли, на думку компанії, більшість пасажирів отримають хоча б одну дозу вакцини.

Під час пандемії через різке скорочення обсягу авіаперевезень керівництво компанії було змушене попросити 3 з 20 тисяч бортпровідників піти в неоплачувану відпустку.

В агентстві також відзначають, що пасажиропотік в США останнім часом виріс у декілька разів і досяг показників, які реєструвалися до початку пандемії коронавірусу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні