На Донбасі бойовики застрелили волинянина

1
0
На Донбасі бойовики застрелили волинянина
На Донбасі під час проходження військової служби в зоні проведення ООС загинув волинянин Андрій Горлатий. Про це пише УНН з посиланням на Волинську ОДА.

“Андрій Васильович Горлатий, 1976 р.н. — молодший сержант, ст.механік-водій загинув сьогодні, 4 квітня, через вогнепальне поранення у голову. До призову на контракт у січні 2018 року проживав у м.Луцьк. Розлучений, ростуть два сина Максим і Павло. В Луцьку ще проживають мати та сестра”, — йдеться у дописі на сторінці ОДА.

В облдержадміністрації повідомляють, що ховатимуть бійців, імовірно, на Волині. Однак дата прибуття тіл ще не відома.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Возле села Возрождение Донецкой области военнослужащий Андрей Горластый застрелил из автомата Калашникова своего сослуживца, после чего покончил жизнь самоубийством выстрелом в голову. Инцидент произошел 4 апреля в 3:50 в беседке на территории временной дислокации военных. Собеседник отметил, что бойцы ВСУ распивали спиртное. «В какой-то момент младший сержант Горластый Андрей 1976 года рождения выстрелил в голову военнослужащего этой же воинской части, солдата Кожемяко Ивана 1999 года рождения, после чего покончил жизнь самоубийством выстрелом себе в голову. Выстрелы были осуществлены из оружия АКС-74», – сказал источник.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні